Om oss

Om Promaniz

Ett företag med kombinationer av olika verksamhetsgrenar.

Min resa

Kerstin Svensson heter jag som driver Promaniz. Nyfikenheten på livet har gjort att jag har gått från att arbeta som undersköterska inom akutsjukvården, till olika jobb som ekonom i ledande befattning och att nu driva egen verksamhet både inom ekonomi och friskvård/hälsa.

Jag har alltid uppskattat mötet med andra människor och att arbeta med händerna. Efter många års arbete på kontor växte sig en önskan om att återigen finnas till för andra människors välbefinnande. Därför startade jag Promaniz AB, med en kombination av olika verksamhetsgrenar.

Produkter och medlemskap

Återförsäljare av Scandinavian Herbs produkter – svenska, vårdande och naturliga produkter utan syntetiska tillsatser.

Medlemskap i friskvårdsförbundet, vilket gör att du kan förlita dig på att jag har adekvat utbildning och följer branschens etiska regler. Mer info finns på friskvårdsförbundet:s hemsida.

Jag innehar F-skattsedel samt behandlingsskade- och ansvarsförsäkringar.

Friskvård

  • Diplomerad Medicinsk laserterapeut genom Irradia (länk: irradia.se)
  • Diplomerad Klassisk Homeopat genom Whildes Homeopatiska Skola (länk: stefanwhilde.se/whildes-homeopatiska-skola)
  • Certifierad taktilmassör och jag arbetar med Taktil massage helt enligt Taktipro originalmetoden. Ledord för metoden, förutom den mjuka beröringen av huden, är respekt, omtanke och lyhördhet för individens integritet och behov. Ledord som betyder mycket för mig oavsett vad det gäller.
  • Diplomerad terapeut inom Ansiktszonterapi och Naturlig Facelift genom Näringsmedicinska skolan. Sköna ansiktsmassager som både stimulerar all muskulatur i ansiktet och har kopplingar till kroppens olika organ.
  • Certifierad handledare av Programmet för Sorgbearbetning™ genom Svenska Institutet för Sorgbearbetning.
  • Mindfulnessinstruktör genom Mindfulnesscenter.


Ekonomi

Kontakta mig

Är du nyfiken på att veta mer?

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig?