Om

Kerstin Svensson heter jag som driver Promaniz. Nyfikenheten på livet har gjort att jag har gått från att arbeta som undersköterska inom akutsjukvården, till olika jobb som ekonom i ledande befattning och att nu driva egen verksamhet både inom ekonomi och friskvård/hälsa.

Jag har alltid uppskattat mötet med andra människor och att arbeta med händerna. Efter många års arbete på kontor växte sig en önskan om att återigen finnas till för andra människors välbefinnande. Därför startade jag Promaniz AB, med en kombination av olika verksamhetsgrenar.

Mina Utbildningar

  • Europeisk Handelsexamen genom Påhlmans Handelsinstitut.
  • PAK – Personalchefskurs genom Företagsekonomiska institutet.
  • Certifierad Controller genom IREV/FAR.
  • Certifierad taktilmassör och jag arbetar med Taktil massage helt enligt Taktipro originalmetoden. Ledord för metoden, förutom den mjuka beröringen av huden, är respekt, omtanke och lyhördhet för individens integritet och behov. Ledord som betyder mycket för mig oavsett vad det gäller.
  • Diplomerad terapeut inom Ansiktszonterapi och Naturlig Facelift genom Näringsmedicinska skolan. Sköna ansiktsmassager som både stimulerar all muskulatur i ansiktet och har kopplingar till kroppens olika organ.
  • Certifierad handledare av Programmet för Sorgbearbetning™ genom Svenska Institutet för Sorgbearbetning.
  • Mindfulnessinstruktör genom Mindfulnesscenter.

Återförsäljare av Scandinavian Herbs produkter – svenska, vårdande och naturliga produkter utan syntetiska tillsatser.

Medlemskap i SFKM (Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin), vilket gör att du kan förlita dig på att jag har adekvat utbildning och följer branschens etiska regler. Mer info finns på SFKMs hemsida.

Jag innehar F-skattsedel samt behandlingsskade- och ansvarsförsäkringar.